torstai 27. lokakuuta 2016

Välivuosi | Töihin?

Välivuotena on voi kerryttää arvokasta työkokemusta. Suoraan ammattikoulusta tai lukiosta jatko-opiskelemaan hakevalla ei välttämättä ole näyttöä työelämästä. Oman alan työympäristössä tehtävä harjoittelu voi olla hyvä kokemus. Siinä näkee, onko kyseinen ala sopiva ja haluaako sitä lähteä opiskelemaan. Käytännön kokemusta arvostetaan opiskelupaikkaa hakiessa, sekä senkin jälkeen.

Vaihtoehtona on myös tehdä muuta työtä. Minkä tahansa alan työn tekeminen antaa hyvän vaikutelman siitä, että olet aktiivinen ja mahdollisesti menestyvä työnhakutilanteissa. Työn tekeminen on myös taloudellisesti hyödyllistä, sillä voit kerätä hieman säästöjä esim. opiskeluaikaa varten.

Kaikki työkokemus on plussaa ammatillisen kasvun ja CV:n kannalta. Aktiiviset jaksot ja kokemus, sekä hyvät suosittelut merkitsevät paljon töitä hakiessa. Töitä on tarjolla, joten asenne ratkaisee! Kannattaa suunnata duuniin välittömästi!

Työkokeilujen avulla opit uutta ja kasvatat itseäsi sekä työnhakijana että työntekijänä. Saat työntekijöiltä vaadittavia ominaisuuksia, lisäät itsetuntemusta ja kerrytät rahaa taskun pohjalle.

Myös vapaaehtoistyön tekeminen Suomessa tai ulkomailla voi kehittää sinua valtavasti eri tavoilla tai jopa auttaa löytämään unelma-ammattisi!

Ohjaamo Lahdessa NONSTOP-REKRY joka arkipäivä!Tarjolla valtavasti töitä eri aloilta! Henkilöstövuokraus on kätevä tapa työllistää itseään, olitpa sitten vailla tutkintoa tai korkeammin koulutettu. Kokopäivätyötä tai lisätienestejä opiskelujen oheen.

Meidät löydät osoitteesta Kirkkokatu 21 E (sisäpiha).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti