keskiviikko 2. marraskuuta 2016

Välivuosi | Ulkomaille!

Välivuotena voi viettää aikaa myös ulkomailla. Koko vuotta ei tarvitse olla etsimässä itseään Intian auringon alla tai opiskelemassa otsa hiessä ylistetyissä yliopistoissa, vaan voit olla myös osan välivuodestasi kokemassa ja oppimassa uutta ulkomailla.

Monipuolinen kielitaito erottaa sinut joukosta ja vahva kielellinen osaaminen vaikuttaa positiivisesti etenkin työnhaussa. Lisäksi ulkomaalaiset kontaktit ja ystävät ovat tärkeitä etenkin, jos on kiinnostunut kansainvälisestä urasta tai opiskeluaikana vaihtoon lähtemisestä.


Työtekoon on paljon erilaisia mahdollisuuksia ulkomailla. Ulkomailla hankitty työkokemus on kuin ässä hihassa työnhakemisen kannalta. Vapaaehtoistyöt ovat jokaisen osapuolen kannalta kehittäviä. Myös ulkomaalaiset koulut tarjoavat avoimia kursseja ja ne varmasti näyttävät hyvältä yhteishaussa.

Au pairina työskentely voi olla juuri sinulle sopiva vaihtoehto, jos haluat arkista työkokemusta ja kontakteja. Uusia tuttavuuksia, kielitaitoa ja kansainvälistymistä ei voi vähätellä.

Matkustelu voi muutenkin olla hyvä vaihtoehto. Esimerkiksi reppureissaaminen voi antaa sinulle uusia näkökulmia ja hieman välimatkaa omaan elämääsi. Matkailu avartaa ja reissunpäällä voit kehittää itseäsi lukuisilla eri tavoilla.

Aloita uusi harrastus ulkomailla! Se voi olla kung fu:n opettelu tai jooga. Voit harjoitella kirjoittamista eri maissa tai useiden kulttuurien persoonallisia käsitöitä. Eri kielten opettelu ja paikalliset tavat vahvistavat kansainvälistä osaamistasi.
Haluatko lähteä ulkomaille? 
Tule keskustelemaan erilaisista vaihtoehdoista Ohjaamo Lahteen!

Tapahtuman Facebook-sivu: https://www.facebook.com/events/1599972633639977/

Kirkkokatu 21 E, sisäpiha
15140, Lahti

tai ota yhteyttä!

ohjaamo.lahti@lahti.fi
050 398 5665

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti