tiistai 18. lokakuuta 2016

Välivuosi | Kohti opiskeluja!

Opiskeluvirettä on hyvä pitää yllä myös välivuoden aikana. Luennoilla käyminen tai tenttikirjojen lukeminen välivuoden aikana tekee opiskelujen aloituksesta helpompaa. Tulevan alansa tai eri alojen opintojen tekeminen selkeyttää kuvaa siitä, mitä oikeasti haluaa tulevaisuudessa lähteä opiskelemaan. Luennoilla tai avoimilla kursseilla käyminen antaa käytännön visiota siitä, minkälainen jokin tietty ala on.


Avoin AMK - Lahden ammattikorkeakoulu, LAMK

Tutustu ajankohtaiseen opintotarjontaan.
LUE LISÄÄ › ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

​Polkuop​innot

Polkuopiskelijan tavoitteena on usein tutkintokoulutukseen hakeutuminen tai ammatillisen osaamisen kehittäminen.
LUE LISÄÄ ›

​Ilmoittautuminen ja peruuttaminen

Opintoihin ilmoittautuminen tapahtuu sähköisellä lomakkeella. Peruuttaminen on tehtävä aina kirjallisesti.
LUE LISÄÄ › ​​​

Opintomaksut

Lahden ammattikorkeakoulun avoimen AMK:n opintojaksokohtainen hinta on 15 euroa/opintopiste​.
LUE LISÄÄ › ​​​​


Monet käyttävät välivuoden opiskellen haavealaansa. Avoimessa yliopistossa tai ammattikorkeakoulussa on kiitettävä valikoima opintoja, joilla voit kerryttää opintopisteitä. Opintosuoritukset ovat voimassa automaattisesti, kun opiskelupaikka aukeaa.

Haavealan osaamista voi syventää monella eri tapaa. Kannattaa lukea alaa koskeavia blogeja ja kirjallisuutta. Voi käydä työkokeilussa tai tutustumassa alaan konkreettisesti esim. paikan päällä.

Koulutusalan valinnassa voi auttaa monet eri tahot. Perehtymällä hakuprosessiin, pääsykokeisiin ja itse opintoihin, saa parhaan kuvan koulutuksesta ja sen sisällöistä.

Koulutukseen on mahdollista päästä ympäri vuoden, ei tarvitse odottaa yhteishakuun. Tule kysymään lisää. Jos kuitenkin haluat odottaa yhteishakuun, voit myös tulla keskustelemaan siitä, mitä voisit odotusajallasi tehdä joko työn tai koulutuksen eteen.

Valmistaudu seuraavaan yhteishakuun ja täydennyshakuihin jo nyt!
Tule juttelemaan koulutuksesta Ohjaamo Lahteen joka arkipäivä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti